LiteBit

LiteBit  is een Nederlands bedrijf gevestigd in Zoetermeer. Het eerste wat opvalt is dat er een breed assortiment aan coins wordt aangeboden.  Het is heel handig om coins meteen aan te kopen of verkopen via LiteBit. . Er worden meer dan 50 verschillende coins op de site aangeboden. Het lijkt er niet op dat ze het hierbij gaan laten.

Limieten en verificatie

Ongeverifieerd kan je dagelijks tot € 75,- coins kopen. Wil je meer kopen dan moet je minimaal je telefoonnummer geverifieerd worden.  Dit houd in dat je een Tier 1 account hebt. Voor iedere limiet moet je meer gegevens opgeven. Mocht je dit willen verhogen naar € 500.61  per dag dan moet je verblijfplaats geverifieerd worden. En mocht je tot  €35,000.- willen aanschaffen per dag dan moet je een id met foto uploaden.

Mocht je niet weten hoeveel je hebt besteed, dan is er nog altijd een overzicht van je limiet per dag, week en maand.

Je transacties zijn duidelijk en overzichtelijk weergegeven van al je coins. Om te zien wat de details zijn klik je op “View”.

LiteBit Hosted Wallets

Zoals vele exchanges is het mogelijk om de wallets op LitBit te gebruiken. Zo is er ondersteuning voor wallets als Bitcoin, Litecoin, Dash, Blackcoin, etc. Dit is uiteraard handig als je veel wilt handelen in coins binnen een korte tijd. Je ziet de transacties in één overzicht en kan snel handelen. Het wordt afgeraden om al je coins op een exchange te zetten, omdat deze een ideaal doelwit zijn voor hackers. Een advies die regelmatig wordt gegeven is om coins die je niet verhandeld offline te bewaren.

Het aanmaken van een account en verifieren van telefoonnummer en adres is snel gedaan. Je kan hier snel al wat coins kopen. Maar mocht je grotere hoeveelheden (tussen de €500 en €35,000) dan moet je even geduld hebben en je id laten verifieren. Dit kan ongeveer 2 (werk)dagen duren, maar dan beschik je wel tot een groot assortiment aan coins. Daarnaast maak je gebruik van een gebruikersvriendelijke exchange die voor een beginner prima te begrijpen is.

 

 

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: